Theedoek

Bestel
  • Beschrijving
de Rode Kater, teckel Lotje en de Siamese poes Loedertje.

Dit product is een hommage van Hollandsche Waaren aan Jan, Jans en de Kinderen. De bekende strips zijn al sinds 1970 een wekelijkse verschijning in Libelle. Centraal staan de belevenissen van de familie Tromp en hun huisdieren: de Rode Kater, teckel Lotje en de Siamese poes Loedertje.

100% katoen, jacquard geweven. Afmeting 65×65 cm.

Schaal

Bestel
  • Beschrijving
de Rode Kater, teckel Lotje en de Siamese poes Loedertje

Dit decoratieve product is een hommage van Hollandsche Waaren aan Jan, Jans en de Kinderen. De bekende strips zijn al sinds 1970 een wekelijkse verschijning in Libelle. Centraal staan de belevenissen van de familie Tromp en hun huisdieren: de Rode Kater, teckel Lotje en de Siamese poes Loedertje.

Afmeting: d.15 x h.8 cm.
Gemaakt van porselein.
Alleen voor decoratief gebruik.
Niet geschikt voor de vaatwasmachine.

Koffiekop met opdruk Hafid Kwynk

Bestel

Koffiekop met opdruk Grijze poes

Bestel

Puzzel Rode auto

Bestel
  • Beschrijving
350 stukjes

Lotje sjaal

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer details

Leuke sjaal met een afbeelding van Lotje. Ontworpen door Michael Barnaart. 

Het werk van Michael Barnaart verbindt ‘hoge’ en populaire cultuur. Met comfortabele tricotjurken plaatst de modeontwerper zijn werk op het snijvlak van industriële vormgeving, grafisch design en kunst. Niet voor niets worden de in Nederland vervaardigde creaties zowel op straat gedragen als tentoongesteld in diverse musea.
De Nederlandse ontwerper die voluit Michael Barnaart van Bergen heet, presenteerde in 2008 zijn eerste couturecollectie tijdens de Amsterdamse modeweek. In 2009 lanceerde hij zijn eerste prêt-à-porter-collectie en sindsdien concentreert hij zich op tricot. Inmiddels zijn verschillende collectiestukken in diverse internationale musea tentoongesteld, zoals het Gemeentemuseum Den Haag, Centraal Museum Utrecht, Kunsthal Rotterdam, Modemuseum Hasselt en Barbican in Londen. Het werk van de ontwerper kenmerkt zich door de toegankelijkheid, heldere vormgeving en unieke grafische dessins. De collecties zijn in gelimiteerde oplage op ambachtelijke wijze in Nederland geproduceerd.

CD De tekenaar heeft een man gemaakt

Bestel
  • Beschrijving
Liedjes van Willem Wilmink naar strips van Jan Kruis op muziek gezet door Harrie Bannink

Cassette De tekenaar heeft een man gemaakt

Bestel
  • Beschrijving
Liedjes van Willem Wilmink naar strips van Jan Kruis op muziek gezet door Harrie Bannink
!